Heb ook wel het idee dat Ajax gebruikt wordt door management van Henderson

"Heb ook wel het idee dat Ajax gebruikt wordt door management van Henderson"

10 januari - 17:22 Laatste update: 18:25
3

Valentijn Driessen vermoedt dat Ajax momenteel 'een beetje gebruikt' wordt door het management van transfertarget Jordan Henderson. De chef sport van De Telegraaf denkt dat zijn entourage er op die manier voor wil zorgen dat de druk er ook bij andere clubs, waar de middenvelder misschien liever zou willen spelen, op komt te staan. 

Het nieuws over de interesse van Ajax in Al Ettifaq-middenvelder Henderson kwam dinsdag naar buiten. De Amsterdammers zouden bereid zijn ver te gaan voor de controlerende middenvelder, die in de Johan Cruijff ArenA als balansbewaker moet fungeren. Driessen acht de kans niet heel aanzienlijk dat het uiteindelijk rondkomt. "Ik denk dat de kans niet zo groot is", vertelt hij als hij wordt ingebeld. 

"Ik heb ook wel het idee dat Ajax een beetje gebruikt wordt door het management van Henderson, om de druk er op te zetten bij de andere clubs waar hij misschien liever heen gaat", vervolgt Driessen, die weet dat onder meer Newcastle United hem ook op de korrel zou hebben. "Het is aan hem, maar ik denk ook wel dat hij Ajax, de nummer vijf van Nederland, niet als een serieuze kandidaat ziet."