Clement blijft trouw aan zijn roots: ‘Rangers toont interesse in Batshuayi’

Clement blijft trouw aan zijn roots: ‘Rangers toont interesse in Batshuayi’

10 januari - 12:29

Michy Batshuayi, spits van Fenerbahce en de Rode Duivels, is naar verluidt in gesprek met Rangers voor een mogelijke transfer naar de Schotse club. Philippe Clement, die eerder nog Club Brugge en KRC Genk coachte, lijkt de race te winnen om zijn landgenoot te contracteren. 

De technisch directeur van Rangers, Nils Koppen, zoekt naar een aanvaller, vooral nu Abdallah Sima voor de Afrika Cup weg is en Cyriel Dessers stand-by staat voor Nigeria. Met het vertrek van Sam Lammers naar Utrecht is er behoefte aan aanvallende versterking bij Rangers, wat de interesse in Batshuayi heeft aangewakkerd. Dat schrijft de Daily Record.

De interesse van Rangers in Batshuayi komt op een cruciaal moment, aangezien de voormalige Chelsea-spits geen nieuwe deal heeft kunnen sluiten met Fenerbahce. Clement lijkt de deal met Batshuayi te willen sluiten voordat zijn ploeg naar La Manga vertrekt op trainingskamp. Hoewel Everton ook interesse heeft getoond, lijkt Rangers momenteel de favoriet te zijn om Batshuayi binnen te halen.

De komst van Batshuayi zou een impuls kunnen betekenen voor de titelkansen van Rangers, aangezien hij mogelijk de tweede aanwinst wordt in januari naast Fabio Silva, die tijdelijk is overgekomen van Wolves.