Clement brengt Pro League-tint in selectie Rangers: ‘Interesse Alzate (Standard)’

Clement brengt Pro League-tint in selectie Rangers: ‘Interesse Alzate (Standard)’

9 januari - 18:14
2

Glasgow Rangers zijn vroeg begonnen met hun transfers. Philippe Clement's kennis van de Pro League lijkt de Schotse ploeg optimaal te willen benutten. De Belgische trainer leende Fabio Silva (ex-RSC Anderlecht) uit van Wolves en lijkt verder te snuisteren in België. 

Het gaat Clement goed bij Rangers. Voormalig Club Brugge-trainer, lijkt zijn expertise te gebruiken om de selectie van Rangers verder te versterken. Met de aanstelling van Nils Koppen als de nieuwe directeur, lijkt het duo hard te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de selectie. 

Football Insider suggereert dat Rangers interesse toont in Steven Alzate (Standard) van Brighton & Hove Albion, die ook wordt gevolgd door LaLiga-clubs Sevilla en Granada. Alzate's contract bij de Engelse club loopt aan het einde van het seizoen af, maar Brighton heeft een optie om het met nog eens 12 maanden te verlengen, wat de onderhandelingen kan compliceren. 

Hoewel de Schotse reuzen interesse tonen in Alzate, die momenteel op uitleenbasis bij Standard speelt, blijft het onduidelijk hoeveel het zou kosten om een permanente deal te sluiten. Dit brengt Rangers mogelijk in een positie waarin ze moeten wachten tot het einde van het seizoen voordat ze Alzate kunnen aantrekken, tenzij Brighton hem eerder terugroept van zijn uitleenperiode bij Standard.