De Bruyne ziet het positief: Genoten van de tijd met mijn familie en vrienden”

De Bruyne ziet het positief: "Genoten van de tijd met mijn familie en vrienden”

9 januari - 18:02

Na een afwezigheid van vijf maanden door een zware hamstringblessure maakte Kevin De Bruyne zijn terugkeer op het veld tijdens de bekerwedstrijd van Manchester City tegen Huddersfield. 

De Rode Duivel viel rond het uur in en leverde meteen een assist voor het laatste doelpunt van City, gescoord door Jeremy Doku. In een reactie op zijn terugkeer verklaarde De Bruyne: "Het voelt goed. Ik heb hier hard voor gewerkt. Deze ovatie na vijf maanden afwezigheid gaf me een boost." Hoewel hij terug is, erkent hij dat hij nog niet in topvorm is. "Ik ben blij, maar ik moet langzaam naar mijn beste niveau toewerken.”

De Bruyne, hoewel gefrustreerd door zijn gedwongen rust, heeft ook positieve aspecten uit zijn tijd langs de kant gehaald. "Om eerlijk te zijn, heb ik er ook van genoten. In het begin was het een klap, maar het gaf me de kans om meer tijd met familie en vrienden door te brengen.”

“Misschien was het wel goed om even op te laden. Ik heb van een nadeel een voordeel kunnen maken," voegde De Bruyne toe, geciteerd door RTBF. Later gaf de middenvelder ook aan dat hij sterk gelooft dat Kyle Walker de aanvoerdersband van City moet blijven dragen.