'De ervaren verdediger Bonucci gaat Union Berlin verlaten voor Fenerbahce'

'De ervaren verdediger Bonucci gaat Union Berlin verlaten voor Fenerbahce'

7 januari - 23:44
9

Leonardo Bonucci staat op het punt om de overstap te maken naar Fenerbahce. Volgens Duitse media heeft hij al afscheid genomen van zijn teamgenoten bij FC Union Berlin en zal hij de Duitse hoofdstad morgen verlaten.

Eerder berichtte Sportitalia al over de interesse van Fenerbahce in de Italiaanse international, maar de Duitse journalist Dominik Schneider van Fussball Transfers beweert nu dat de transfer van Bonucci naar Turkije bijna is afgerond. Bonucci zou al afscheid heeft genomen van zijn medespelers bij Union Berlin en zijn medische tests met de Turkse club zijn ingepland. Naar verluidt zal de centrale verdediger dinsdag de Duitse hoofdstad verlaten.

Bonucci kwam in september 2023 transfervrij naar Union Berlin. Bij de Duitse club speelde de Italiaanse verdediger tien wedstrijden en scoorde hij één doelpunt.

Bonucci werd eerder genoemd als kandidaat voor AS Roma. De Giallorossi hebben hem laten lopen na protesten van fans die geen voormalige Juventus-centrale verdediger in het team wilden zien. Uiteindelijk heeft Roma de Nederlander Dean Huijsen op huurbasis van Juve overgenomen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.