'Ratcliffe grijpt in bij United en mengt zich in transfer van zorgenkind Sancho'

'Ratcliffe grijpt in bij United en mengt zich in transfer van zorgenkind Sancho'

7 januari - 13:55

Manchester United wil niet dat Borussia Dortmund een optie tot koop bedingt in de huurdeal van Jadon Sancho. De nieuwe eigenaar van de club, Jim Ratcliffe, zou zich hebben gemengd in de zaak en wil niet dat de aanvaller voor een schijntje vertrekt, zo meldt Fabrizio Romano in The Here We Go Podcast.

Ratcliffe zou van mening zijn dat de huidige waarde van Sancho niet representatief is voor zijn kwaliteiten, en wil niet toestaan dat Dortmund de buitenspeler voor een spotprijs over kan nemen in de zomer. De toekomst van Sancho zal daarom na het seizoen nader bepaald worden. In 2021 betaalde Manchester United nog 85 miljoen euro voor de diensten van de Engelsman.

Op Old Trafford is Sancho momenteel persona non grata. De 23-jarige aanvaller kreeg het in september aan de stok met trainer Erik ten Hag, die kritiek had op de trainingsintensiteit van zijn aanvaller. Sancho sprak zich daarover uit op social media en stelde dat Ten Hag loog. De buitenspeler werd daarna uit de selectie gezet. Zijn oude club, Borussia Dortmund, zou nu op het punt staan om Sancho in de armen te sluiten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.