'RWDM gaat voor Amerikaans goudhaantje McGuire van Orlando City'

'RWDM gaat voor Amerikaans goudhaantje McGuire van Orlando City'

7 januari - 17:31
1

RWDM kan deze winter nog alle versterking goed gebruiken en blijft speuren naar nieuwe pionnen. Daarvoor kan het mogelijk opnieuw de hulp krijgen van eigenaar John Texor, die een dure pion naar RWDM wil halen.

Bij het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic weet men namelijk dat de groep rond RWDM en Lyon interesse toont in Duncan McGuire, een 22-jarige aanvaller die helemaal is doorgebroken bij Orlando City en binnenkort zijn debuut kan maken voor de nationale ploeg.

Met vijftien doelpunten in 37 partijen bij Orlando City heeft McGuire zich ook in de kijker gespeeld van heel wat Europese clubs. Blackburn Rovers, FC Nantes en FC Utrecht toont naast RWDM interesse in de aanvaller.

Orlando City wil McGuire, die nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar heeft bij de club, echter niet laten gaan en sprak al over een contractverlenging met de spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.