Nusa over interesse Chelsea en wintertransfer: “Niet de intentie”

Nusa over interesse Chelsea en wintertransfer: “Niet de intentie”

6 januari - 07:00
17

Antonio Nusa kon afgelopen zomer voor een flink bedrag naar Chelsea verkassen. Club Brugge koos er echter voor om het goudhaantje te behouden. De vleugelflitser sprak met Het Nieuwsblad.

Nusa wist niet concreet wat er aan de hand was afgelopen zomer. “Ik wist dat er interesse was, ook van andere Europese ploegen, maar er was mij niet verteld dat Chelsea daadwerkelijk een aanbieding had gedaan. We hadden tegen Osasuna net de kwalificatie voor de Europese groepsfase afgedwongen toen in de kleedkamer mijn telefoon maar blééf gaan.”

De 18-jarige vleugelspeler voelde zich vereerd, maar wist dat hij geen transfer zou maken. “Voortdurend berichtjes en meldingen. Toen had ik in de gaten wat er aan de hand was. (glimlacht) Chelsea, a massive club, wilde heel veel geld voor mij betalen. Maar eerlijk… Neen. Het zou niet gebeuren.”

Nusa wilde blijven. “Deze zomer was het altijd al de intentie om te blijven. Dat had ik goed doorgesproken met mijn dichte omgeving. Ik heb veel vertrouwen in de mensen rondom mij. Mijn papa, bijvoorbeeld, heeft het zelf tot de Noorse tweede klasse geschopt. Hij kent het wereldje dus wel.”

Ook deze wintermercato lijkt een transfer er niet in te zitten voor Nusa, al blijft hij wel voorzichtig. “Het is niet de intentie om voor het einde van het seizoen te vertrekken. Zeg nooit nooit, het blijft voetbal, maar ik ben een speler van Club. Daar focus ik op.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.