Van Bommel sprak met Overmars over Vemeeren: “Veel interesse, geen bod”

Van Bommel sprak met Overmars over Vemeeren: “Veel interesse, geen bod”

5 januari - 13:44
8

Arthur Vermeeren is één van de grootste talenten op de Europese velden. De Rode Duivel van Royal Antwerp FC wordt dan ook bij veel Europese (top)clubs genoemd. Mark van Bommel sprak over het groeibriljant.

De coach van Antwerp heeft een eventuele transfer van Vermeeren al besproken met Marc Overmars, zo laat Het Laatste Nieuws-journalist David Van den Broeck weten. “Ik sprak erover met Marc (Overmars). Er is veel interesse voor Arthur maar nog geen concreet bod.”

Uit Engeland worden onder meer Tottenham Hotspur en Arsenal genoemd. Ook FC Barcelona werd al meerdere keren als toekomstige bestemming naar voren geschoven. Voorlopig ziet het er naar uit dat Vermeeren het seizoen uit zal doen bij Antwerp.

Van Bommel wil Vermeeren alvast houden. “Uiteraard wil ik dat Arthur blijft, een vertrek in de winter zou niet goed uitkomen. Maar dat hebben we niet altijd in de hand. Of er nog iets bij moet komen? Ik ben tevreden met de kern zoals ze nu is en wil die graag zo houden.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.