UPDATE: ‘Standard bereikt akkoord met Leko, contract voor 2,5 jaar ligt klaar'

UPDATE: ‘Standard bereikt akkoord met Leko, contract voor 2,5 jaar ligt klaar'

3 januari - 21:57 Laatste update: 4 januari - 07:35
34

Standard heeft met Ivan Leko een nieuwe hoofdtrainer gevonden na het ontslag van Carl Hoefkens. De Rouches en Leko hebben een overeenkomst bereikt. Donderdag wacht de presentatie van de voormalig hoofdtrainer van Club Brugge en Royal Antwerp FC, weet Sudinfo.

Leko gaat bij Standard de ontslagen Hoefkens vervangen. Leko kent de Jupiler Pro League, de Kroaat was eerder actief als hoofdtrainer van Club Brugge en Antwerp. Met Blauw-Zwart wist Leko kampioen van de Jupiler Pro League te worden. Met The Great Old won Leko de Croky Cup.

Leko hoefde geen transfer te maken, de hoofdtrainer zat zonder club nadat hij in Kroatië bij Hajduk Split de laan uit werd gestuurd. Leko stapt in bij Standard dat niet de beste periode kent, De Rouches staan op de negende plaats in de Jupiler Pro League.

Update: Het Nieuwsblad komt met meer details over de overgang van Ivan Leko naar Standard Luik. De Rouches zouden akkoord zijn met de Kroaat en een contract voor 2,5 jaar ligt klaar op Sclessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.