'Mejbri en Wan-Bissaka blijven toch, Man United licht contract van tweetal'

'Mejbri en Wan-Bissaka blijven toch, Man United licht contract van tweetal'

1 januari - 12:00

Manchester United is van plan om de opties in de contracten van zowel Aaron Wan-Bissaka als Hannibal Mejbri te lichten, zo stelt Fabrizio Romano. Beide spelers zouden daarmee een jaar langer vast komen te liggen.

De huidige contracten van Wan-Bissaka en Mejbri lopen aan het einde van dit seizoen af en Romano stelt dat de club zich eerst wil verzekeren van nog contractjaar, alvorens knopen door te hakken over de lange termijn. Er zou ook een brief zijn gestuurd naar Victor Lindelöf, ter bevestiging van het feit dat ook de optie in zijn contract is gelicht, waarmee hij vastligt tot medio 2025.

Wan-Bissaka begon zijn carriere bij Crystal Palace. Vanaf de Londenaren maakte hij in 2019 de overstap naar Manchester. Mejbri zette zijn eerste stappen bij Paris FC, voordat hij in 2016 voor twee miljoen euro overstapte naar AS Monaco. Weer twee jaar later stapte hij voor het tienvoudige over naar Manchester United.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.