Arteta over invallers Arsenal, waaronder Trossard: Wissels hebben niet gewerkt

Arteta over invallers Arsenal, waaronder Trossard: "Wissels hebben niet gewerkt"

31-12-2023 18:48
1

Mikel Arteta, de hoofdtrainer van Arsenal, blikt terug op de verloren match tegen Fulham. Arsenal verloor met 2-1 op bezoek bij Fulham en verliest hiermee voor de tweede keer op rij in de Premier League. Arsenal verloor afgelopen donderdag thuis met 0-2 van West Ham United. Arteta geeft ook zijn mening over zijn wissels in de 67e minuut. Rode Duivel Leandro Trossard kwam toen het veld binnen.

In de 67e minuut kwamen bij Arsenal Trossard en Gabriel Jesus het veld in. Ben White en Gabriel Martinelli werden vervangen. Arteta wordt gevraagd over het effect van zijn wissels. “Wanneer het resultaat niet verandert, dan hebben de wissels niet gewerkt. Dat is een feit”, deelt Arteta via de officiele kanalen van Arsenal.

Arteta vertelt verder over de wissels bij Arsenal. “De wissels werkte niet in de eerste helft en ook niet in de tweede helft. Na honderd minuten spelen hebben we geen moment op het niveau gezeten waarop we willen zitten”, aldus Arteta.

Arteta wordt ook nog gevraagd of het verlies tegen Fulham hem meer zorgen maakt dan het verlies tegen West Ham United. “Jazeker. Tegen West Ham vergaten we te scoren en zij scoorden op hun manier. Vandaag was kwam onze prestatie niet in de buurt”, besluit Arteta.