'Tottenham Hotspur bereikt persoonlijk akkoord met Dragusin van Genoa'

'Tottenham Hotspur bereikt persoonlijk akkoord met Dragusin van Genoa'

31-12-2023 17:53

Tottenham Hotspur heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Radu Dragusin (21), zo meldt Fabrizio Romano. De onderhandelingen met Genoa zouden nog aan de gang zijn. De Italianen zouden een bedrag van dertig miljoen euro wensen, waar Spurs momenteel niet verder wil gaan dan 25 miljoen.

Spurs heeft momenteel problemen centraal achterin, daar Micky van de Ven en Cristian Romero beide geblesseerd zijn. In de wedstrijd tegen Brighton, die met 4-2 verloren werd door de Londenaren, speelde het elftal van trainer Ange Postecoglou met niet één erkend centrumverdediger.

Ook kijkt de club naar Jean-Clair Todibo van OSG Nice. Haast is echter geboden, want Spurs wil dat de nieuwe verdediger zich volgende week kan melden. Todibo lijkt daarvoor niet de aangewezen man, omdat onderhandelingen met Nice stroef verlopen. Dragusin lijkt daarom de nieuwe man te moeten gaan worden. De Roemeen maakt indruk in de Serie A, nadat hij ook in de Serie B al uitblonk vorig seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.