Eintracht Frankfurt en Belgische topclub tonen interesse in Delorge (STVV)

Eintracht Frankfurt en Belgische topclub tonen interesse in Delorge (STVV)

29-12-2023 10:05
3

STVV heeft dit seizoen een handvol jonge beloftevolle Belgische voetballers in zijn rangen. Matte Smets, Rein van Helden, Jarne Steuckers en Mathias Delorge zijn niet meer weg te denken uit de basis. Delorge speelde afgelopen woensdag opnieuw een erg solide wedstrijd tegen Standard. De middenvelder zou in de belangstelling staan van enkele Duitse clubs.

Terwijl De 19-jarige middenvelder begin dit seizoen nog dicht bij een uitleenbeurt aan Lierse SK was, zal het een half jaar later voor STVV geen evidentie zijn om hem nog even in Limburg te kunnen houden. Volgens Het Belang van Limburg is het duidelijk dat enkele binnen- en buitenlandse clubs concrete interesse tonen in Delorge.

Vooral Eintracht Frankfurt zou fors gecharmeerd zijn door de centrale middenvelder. Ook een niet nader genoemde Belgische topclub zou Delorge in het vizier hebben. Delorge zelf stelt dat hij na Nieuwjaar nog steeds voor STVV voetbalt, maar in de voetbalwereld kan het uiteraard snel gaan.

Delorge mocht dit seizoen al twintig keer starten voor STVV. De linksvoetige middenvelder zit aan één doelpunt en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.