RWDM-trainer Caçapa: ''We hebben gezondigd tegen het abc van het voetbal''

29-12-2023 09:20
4

RWDM had een zware dinsdagavond tegen KVC Westerlo en ging met 3-0 onderuit. RWDM-trainer Claudio Caçapa blikte terug op die wedstrijd. Daarnaast keek de trainer vooruit naar 2024.

De trainer zag het snel misgaan tegen KVC Westerlo. ''Als je bij de eerste tegenstoot al meteen op achterstand komt, dat vraag je om problemen'' vertelde Caçapa na afloop van de wedstrijd.

Toch toonde RWDM veerkracht. ''Maar toch hebben we ons nog goed herpakt in die eerste helft, waarin we via Mercier een reuzekans op de gelijkmaker vlak voor de rust hebben laten liggen. Over de tweede helft valt niets te zeggen, want daarin hebben we gezondigd tegen het abc van het voetbal'', zei Caçapa.

De winterstop komt als geroepen voor de selectie van RWDM. ''Mijn spelers zijn duidelijk aan vakantie toe. Het is tijd voor rust om de hoofden leeg te maken zodat de jongens met frisse moed 2024 kunnen aanvatten'', aldus Caçapa.

RWDM staat momenteel op de 13e plaats in de Jupiler Pro League en heeft daardoor alleen OH Leuven, KAS Eupen en KV Kortrijk nog onder zich.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.