'Anderlecht hoeft helemaal niet te vrezen voor een vroegtijdig vertrek van Leoni'

'Anderlecht hoeft helemaal niet te vrezen voor een vroegtijdig vertrek van Leoni'

26-12-2023 11:35 Laatste update: 11:41
6

Na RSC Anderlecht-KRC Genk ging het vooral over het reglement en de fouten van de arbitrage, waar Theo Leoni zeker om zou balen. Anders zou zijn topprestatie breed uitgesmeerd zijn in de pers. De Anderlecht-supporters hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken om een mogelijke transfer.

Volgens La Dernière Heure is het namelijk uitgesloten dat Leoni in de wintermercato andere oorden zal opzoeken. Het jeugdproduct liet eerder al verstaan dat hij er niets om zou malen om zijn gehele carrière bij Anderlecht te blijven. Bovendien verlengde hij recent zijn contract nog maar tot medio 2026. Ook komende zomer lijkt een transfer uitgesloten, al weet je bij een fenomenaal aanbod natuurlijk maar nooit.

Als Leoni zijn statistieken van de voorbije weken doortrekt, zou zo'n bod er wel eens sneller kunnen komen dan gedacht. In de topper op de Bosuil (1-1) verzorgde hij al het openingsdoelpunt en tegen Genk was de linkspoot helemaal van goudwaarde. Eerst pegelde hij de gelijkmaker op het bord, nota bene met zijn mindere rechter, nadien zette hij Anders Dreyer bijzonder subtiel op weg naar de winnende treffer. Twee prachtige statistieken ... als het resultaat van die partij niet ongedaan wordt voor de groene tafel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.