Mazzu hoopt veerkracht te zien bij Charleroi: “Moeten meer eensgezind zijn”

Mazzu hoopt veerkracht te zien bij Charleroi: “Moeten meer eensgezind zijn”

24-12-2023 12:13
2

Charleroi leed zaterdag een pijnlijke nederlaag tegen Sint Truiden VV. Felice Mazzu deelde zijn analyse over de huidige situatie van Charleroi en gaf aan dat er zowel positieve als minder goede aspecten in het spel waren. Hij uitte zijn bezorgdheid over de solidariteit binnen het team en benadrukte de inzet van de spelers.

"We deden een paar goede dingen en een paar minder goede dingen. We begonnen goed aan de wedstrijd," merkte Mazzu op. Hij erkende de kansen die gecreëerd werden maar benadrukte ook de defensieve problemen die leidden tot tegendoelpunten.

Mazzu leek zich zorgen te maken over de teamspirit van zijn mannen. Zeker nu het wat minder loopt bij de Zebra’s. "Nu moeten we veel meer eensgezind zijn. De kleedkamer moet meer eensgezind zijn, het ontbreekt ons aan solidariteit."

"Het is jammer voor de jongens, die alles geven op het veld en alles proberen te doen om deze moeilijke periode door te komen. We moeten blijven werken”, benadrukt Mazzu, geciteerd door RTBF. “Het wordt een moeilijk seizoen, maar er ligt geen grote ramp in het verschiet. We moeten vooruit en proberen zo snel mogelijk weer positieve dingen te doen."