Heynen na nederlaag van Genk bij Anderlecht: “Wat hier vandaag is gebeurd ...”

Heynen na nederlaag van Genk bij Anderlecht: “Wat hier vandaag is gebeurd ...”

23-12-2023 23:18
40

KRC Genk verloor zaterdag met 2-1 van RSC Anderlecht. Na de match was de wedstrijdleiding de gebeten hond bij de Limburgers. Bryan Heynen liet zijn licht schijnen op de nederlaag van Genk.

De middenvelder van Genk verscheen voor de camera van Eleven Sports en kreeg de vraag wat hij van de match en de beslissingen van de arbitrage vond. “Geen idee”, haalde Heynen de schouders op. “Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken.”

“We spelen een goede wedstrijd en komen verdiend op voorsprong. Hier en daar krijgen we nog de kansen om de 0-2 te maken. Wat daarna is gebeurd, is jammer”, ging Heynen zijn verhaal verder.

Heynen werd ook gevraagd wat hij vond van de afgekeurde goal na de strafschopfase. “Ik heb geen idee. Wat ik heb gehoord stond die van ons nog niet in de zestien. Ik dacht dat de penalty opnieuw moest genomen”, klonk het bij Heynen.

Genk blijft achter met lege handen en ziet Union en Anderlecht verder uitlopen. “We kunnen de boosheid en de agressie van vandaag meenemen naar de volgende match. Ach, wat hier vandaag is gebeurd …”, haalde Heynen zijn schouders op.