'Ook AC Milan en Atalanta denken aan Smets, STVV wil enorme jackpot'

'Ook AC Milan en Atalanta denken aan Smets, STVV wil enorme jackpot'

23-12-2023 19:16

STVV is dit seizoen één van de revelaties in ons land en doet het bijzonder goed. Thorsten Fink gaf flink wat jonkies van eigen kweek een kans om zich te tonen, wat ook financieel nu flink wat kan opleveren.

De voorbije weken werd Jarne Steuckers nog gelinkt aan Colombus Crew, terwijl Eintracht Frankfurt zou denken aan de komst van Mathias Delorge. Daarnaast is ook Matte Smets inmiddels bijzonder gegeerd.

De negentienjarige verdediger kreeg vorig seizoen al kansen, maar is deze campagne een absolute sterkhouder achterin. Dat kan hem nu een transfer opleveren. Clubs uit de Bundesliga tonen interesse, terwijl ook AC Milan en Atalanta als mogelijke bestemming worden genoemd door Tuttomercatoweb.

STVV zou echter niet happig zijn om een vertrek van Smets en wil de absolute jackpot krijgen voor de verdediger. Er worden bedragen van maar liefst tien tot zelfs twaalf miljoen euro genoemd voor Smets.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.