Club Brugge moet niet vrezen voor Skov Olsen: Niet bezig met transfer

Club Brugge moet niet vrezen voor Skov Olsen: "Niet bezig met transfer"

23-12-2023 12:07
1

Igor Thiago lukte een hattrick in Molenbeek, maar over het hele seizoen bekeken is Andreas Skov Olsen misschien wel de grootste uitblinker bij Club Brugge. De flankaanvaller heeft al puike statistieken verzameld, maar zet nu al een streep door een winterse verhuis. 

Skov Olsen toonde ook de voorbije jaren al zijn enorme potentieel bij Club, maar deze jaargang ogen zijn cijfers straffer dan tevoren. Over de verschillende competities heen zit hij aan zeventien doelpunten en vijf assists. Tegen RWDM krulde de Deen op kenmerkende wijze nog een bal binnen in de verste hoek.

Hoe dan ook zullen er zich gegadigden in Brugge komen melden. Die zullen echter van een kale reis terugkeren: Skov Olsen staat niet open voor een winterdeal. "Ik ben helemaal niet bezig met een transfer", sluit de aanvaller de deur radicaal bij Het Nieuwsblad. 

Skov Olsen heeft daar ook een goede reden voor. "Ik wil nog iets winnen dit seizoen", spreekt hij klare taal. Voorlopig heeft Club daar nog drie kansen toe. In de Jupiler Pro League staat Blauw-Zwart momenteel vierde, weliswaar op elf punten van koploper Union Saint-Gilloise. In de beker werd het in de kwartfinales gekoppeld aan KAA Gent. En ook Europees is er nog een mogelijkheid: als groepswinnaar plaatste Club zich vlot voor de achtste finales van de Conference League.