'Club Brugge strijdt met Monaco en Atalanta voor Brest-pion Bressier'

'Club Brugge strijdt met Monaco en Atalanta voor Brest-pion Bressier'

22-12-2023 18:16
8

Club Brugge blijft op de transfermarkt speuren naar versterking en wil daarvoor gaan shoppen in Frankrijk. Blauw-Zwart heeft het vizier namelijk gericht op Lillian Brassier.

Club Brugge speurt al even naar een centrale verdediger en haalde ondanks de interesse in flink wat pionnen toch geen nieuwe pion achterin. Daar wil het deze winter toch verandering in gaan brengen met de komst van Brassier.

De 24-jarige Fransman komt momenteel uit voor Stade Brestois, waar hij ook een basispion is. Bij de Franse nummer vier wist hij zich in de kijker te spelen van Club Brugge, maar ook AS Monaco, Sassuolo en Atalanta, weet men bij Foot Mercato. Hij dreigt ook geen goedkope aanwinst te gaan worden en moet minstens tussen de acht en tien miljoen euro gaan kosten.

Bressier zal bij Club Brugge achterin de concurrentie aangaan met jonkies Jorne Spileers en Joel Ordonez, terwijl Brandon Mechele incontournable lijkt. Ook Dedryck Boyata is bij Club Brugge nog een optie voor Ronny Deila, al komt hij amper tot nooit in actie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.