OFFICIEEL: Inter Miami bevestigt komst van Messi zijn boezemvriend Suárez

OFFICIEEL: Inter Miami bevestigt komst van Messi zijn boezemvriend Suárez

22-12-2023 17:12 Laatste update: 17:14
1

Inter Miami heeft de komst van Luis Suárez officieel gemaakt. De Uruguayaan was transfervrij sinds zijn vertrek bij het Braziliaanse Grêmio. De komst van Suárez betekent een hereniging met zijn vriend Lionel Messi.

Ook Jordi Alba en Sergio Busquets zitten nog altijd bij de Amerikaanse club. Suárez bereikte één maand terug een persoonlijk akkoord met de MLS-club, dat de voormalig spits van onder meer Ajax, Liverpool en FC Barcelona voor één jaar vastlegt. In het contract wordt ook een optie voor nog een extra jaar opgenomen. De spits maakte bij Grêmio nog altijd indruk met goals en assists.

In Barcelona woonde Suárez lange tijd naast Messi en waren de twee onafscheidelijk. Zo gingen ze samen op vakantie en waren hun families ook goede vrienden van elkaar. Inter Miami draait nog niet zoals het zou moeten met de vier oud-Catalanen in de gelederen. Afgelopen seizoen eindigde de club een na laatste bij de Eastern Conference van de Major League Soccer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.