Suárez herenigd met boezemvriend Messi: 'Uruguayaan tekent bij Inter Miami'

Suárez herenigd met boezemvriend Messi: 'Uruguayaan tekent bij Inter Miami'

22-12-2023 11:45
1

Niets staat een overstap van Luis Suárez naar Inter Miami nog in de weg, meldt Fabrizio Romano vrijdagochtend. De 36-jarige Uruguyaan gaat in Amerika herenigd worden met zijn boezemvriend Lionel Messi

Suárez is transfervrij sinds zijn vertrek bij het Braziliaanse Grêmio eerder deze maand. Van een overstap naar Miami wordt echter al veel langer melding gemaakt. Nu lijkt de kogel dan écht door de kerk. Het is een kwestie van afwachten tot zijn komst wordt aangekondigd door de club van mede-eigenaar David Beckham, weet Romano. 

Suárez bereikte één maand terug een persoonlijk akkoord met de MLS-club, dat de voormalig spits van onder meer Ajax, Liverpool, FC Barcelona en Atlético Madrid voor één jaar gaat vastleggen. In het contract wordt ook een optie voor nog een extra jaar opgenomen. 

Binnenkort staat de Uruguyaan dus weer op één veld met Lionel Messi, waarmee hij jarenlang Spaanse defensies angst inboezemde. Ook wordt hij herenigd met Jordi Alba en Sergio Busquets, eveneens oud-teamgenoten van hun gezamenlijke tijd bij Barcelona.