Degryse over Courtois en Tedesco: 'Beiden koppig, Ik zie geen toekomst samen'

Degryse over Courtois en Tedesco: 'Beiden koppig, Ik zie geen toekomst samen'

21-12-2023 07:15 Laatste update: 07:23
23

Thibaut Courtois is er niet bij op het EK in Duitsland. Daarmee missen de Rode Duivels misschien wel een van de beste keepers ter wereld, maar in ieder geval is er duidelijkheid. Marc Degryse besprak of het ooit weer goed komt tussen de keeper en bondscoach Domenico Tedesco.

Degryse zag Courtois excuses aanbieden. 'Courtois excuseert zich tegenover de fans en zijn ploegmaats, alleen valt hij de trainer nog meer aan dan hij al gedaan had toen hij wegging bij de nationale ploeg', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Courtois legde de bal bij Tedesco volgens de analist. 'Hij probeert zich te verantwoorden en schuift de schuld in Tedesco's schoenen. Het is nu alsof Tedesco zich zou moeten excuseren', pende Degryse.

Een toekomst samen lijkt uitdagend. 'Beiden zijn koppig en hebben een sterke persoonlijkheid. Ik zie bijgevolg geen toekomst voor hen samen', aldus Degryse.

Het EK in Duitsland zal in juni van start gaan. Op 17 juni spelen de Rode Duivels de eerste match tegen Slowakije.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.