‘De Ketelaere hoopt op definitief verblijf bij Atalanta: Ik voel me goed hier'

‘De Ketelaere hoopt op definitief verblijf bij Atalanta: Ik voel me goed hier'

19-12-2023 18:17
2

Charles De Ketelaere zijn avontuur in Italië is nog geen gigantisch succes te noemen. De voormalige spits van Club Brugge trok richting AC Milan, maar wisselde het rood en zwart van Milan al snel in voor het blauw en zwart van Atalanta Berghamo. 

Charles De Ketelaere geeft alvast aan zich goed te voelen in zijn positie bij Atalanta en hoopt daar te blijven. "Ik voel me goed hier. Ik hoop hier te blijven en te groeien." Hij benadrukt zijn focus op het huidige seizoen en vermijdt verder te veel vooruit te kijken.

"Maar het is december, dus ik concentreer me op wedstrijden en denk niet aan juni of volgend seizoen." De Ketelaere voelt zich mentaal sterker in zijn nieuwe rol. "De positie geeft me ook meer kracht."

Hij wijst op de rol van coach Gasperini bij Atalanta en hoe de recente overwinningen het zelfvertrouwen van het team hebben vergroot: "De overwinning tegen Milan heeft ons zelfvertrouwen een boost gegeven." Volgens Football Italia lijkt De Ketelaere een langere periode bij Atalanta te ambiëren. Hij hoopt volgens de nieuwsdienst dat Atalanta hem in de zomer definitief kan overnemen voor €25m.