Schmeichel reageert op video Hoefkens: “Ik ga er mijn slaap niet voor laten”

Schmeichel reageert op video Hoefkens: “Ik ga er mijn slaap niet voor laten”

18-12-2023 08:46
11

Een video van Carl Hoefkens toonde hoe hij tegenover de Standard-spelers negatief sprak over Anderlecht-doelman Kasper Schmeichel. De coach van de Rouches was heel duidelijk over de minpunten van de Deen.

Tegenover Sporza reageerde Schmeichel stoïcijns. "Dat moet je zeggen als coach van de tegenstander om je spelers vertrouwen te zeggen. Ik zou als coach hetzelfde zeggen over elke doelman van de tegenpartij."

De Deen ligt niet wakker van Hoefkens en de video. "Ik probeer me te concentreren op mijn werk als doelman. Soms gaat het goed, soms niet. Maar wat een coach over mij zegt... Ik ga er mijn slaap niet voor laten."

Zelf heeft Schmeichel ervaring genoeg en heeft hij geen extra motivatie nodig. "Als dat zijn mening is, fair enough. Of het me motiveert? Ik heb niemand nodig om me te motiveren." In de topper tegen Antwerp speelde Schmeichel overigens een sterke partij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.