Hoelang kan Cercle Denkey nog houden? ‘Waarde stijgt met de wedstrijd’

Hoelang kan Cercle Denkey nog houden? ‘Waarde stijgt met de wedstrijd’

17-12-2023 13:12
3

Kévin Denkey van Cercle Brugge blijft het doen. Ook zaterdag was hij weer van immense waarde voor Cercle Brugge. Zijn winnende penalty tegen OHL bracht zijn teller op veertien goals dit seizoen, waarvan vijf (!) tegen OHL. 

Zijn ijver voor doelpunten en zijn vastberadenheid om de topscorer te zijn, blijken uit zijn vastberadenheid om zijn lichaam goed te verzorgen voor de komende wedstrijden. Zelfs na de match op zaterdag hield Denkey vast aan zijn routine van herstel. De perschef van Cercle kreeg de spits moeilijk voor de micro. Hij moest nog een ijsbad nemen. “Woensdag is er opnieuw match tegen Kortrijk en het is belangrijk dat ik voldoende recupereer”, klonk het bij Denkey.

Hoewel Club Brugge hem eerder op de radar had, koos Denkey voor Cercle en erkent hij nu het geduld en de ontwikkelingskansen die de club hem biedt. “Ik had veel vroeger naar Cercle moeten komen”, geciteerd door Het Nieuwsblad. ”Ze hadden hier geduld met mij en ik kon mij hier perfect ontwikkelen.”

 Zijn waarde is gestegen vanuit het niets naar mogelijk zes miljoen euro of meer, waardoor hij nu onmisbaar is geworden voor Cercle. Echter, zijn groei en potentieel maken het waarschijnlijk dat de Togolees in de nabije toekomst onhoudbaar wordt voor de club. Dat schrijft Het Nieuwsblad.