Mazzu na gelijkspel met Standard: Met meer vertrouwen kon Charleroi winnen”

Mazzu na gelijkspel met Standard: "Met meer vertrouwen kon Charleroi winnen”

17-12-2023 12:59
1

Charleroi speelde gisteren 0-0 gelijk op het veld van Standard. Een wedstrijd zonder veel gevaar en dat merkte je uiteindelijk ook op het scorebord. Na het 0-0 gelijkspel van Sporting Charleroi tegen Standard relativeert coach Felice Mazzu de situatie. 

Hij beschouwt het gelijkspel als een kleine overwinning, maar betreurt het gemiste potentieel. "Met een beetje meer technische vaardigheid en vertrouwen hadden we de wedstrijd kunnen winnen," benadrukte Mazzu. De terugkeer van enkele spelers na blessureleed heeft de ploeg geholpen, maar hij besluit: "Normaal gezien is een punt op Standard goed. Maar in onze situatie is het niet genoeg."

Mazzu uitte wel zijn tevredenheid over de getoonde inzet en de uitvoering van het spelplan. "Onze consistentie was een positief aspect, en we hebben kansen gecreëerd. Het is een teken van de wil en vastberadenheid van de spelers om te strijden voor de overwinning”, aldus Mazzu in RTBF.

Hij benadrukte ook het belang van een krachtig vervolg. "We moeten ons focussen op de volgende wedstrijd om de resultaten te behalen die we nastreven en de positie van Charleroi in de competitie te versterken."