‘Arsenal en Tottenham bekijken voorwaarden voor komst Vermeeren (Royal Antwerp)’

‘Arsenal en Tottenham bekijken voorwaarden voor komst Vermeeren (Royal Antwerp)’

16-12-2023 16:01
6

Arsenal en Tottenham Hotspur gaan de voorwaarden bekijken voor een transfer van Arthur Vermeeren van Royal Antwerp FC, meldt transferjournalist Ekrem Konur. De 18-jarige Vermeeren heeft zich in de laatste Champions League-match van Antwerp tegen Barcelona opnieuw flink in de kijker gespeeld.

Het is geen geheim dat Vermeeren, het goudhaantje van Antwerp, bij meerdere grote clubs op het verlanglijstje staat. CEO Sven Jaecques gaf eerder aan dat hij niet zeker is of The Great Old na de winterse mercato nog kan genieten van de diensten van Vermeeren. Volgens Jaecques vertrekt Vermeeren in ieder geval voor de juiste prijs.

Naast Arsenal en Tottenham zijn eerder ook Barcelona en Manchester City genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers voor Vermeeren. De Rode Duivel zelf heeft aangegeven niet met een transfer bezig te zijn en zich te richten op Antwerp.

Om Vermeeren over te nemen zullen de clubs in ieder geval flink in de buidel moeten tasten. Vermeeren is op dit moment volgens transfermarkt de duurste speler van de Jupiler Pro League. De middenvelder heeft een actuele transferwaarde van 25 miljoen euro en een contract tot de zomer van 2026.