'Torino toont interesse in Ekkelenkamp: 'Antwerp kan belletje verwachten'

'Torino toont interesse in Ekkelenkamp: 'Antwerp kan belletje verwachten'

15-12-2023 10:56
6

Jurgen Ekkelenkamp doet het sinds zijn overstap naar Antwerp schitterend. De jonge Nederlander veroverde al snel een basisplek in de elf van Mark Van Bommel. Dit zou ook Torino opgevallen zijn. Dat meldt Tuttosport. De namen van Jurgen Ekkelenkamp en Owen Wijndal zingen rond bij de club uit Turijn.

Ekkelenkamp komt uit de jeugd van Ajax. Na een periode bij Hertha BSC maakt hij sinds de zomer van 2022 indruk als speler van Antwerp. Onder trainer Mark van Bommel heeft hij een basisplaats verworven en zich blijkbaar in de kijker gespeeld bij Torino. Tuttosport sluit niet uit dat zijn maatje Schuurs - nog altijd een goede vriend van Ekkelenkamp - hem heeft aangeraden bij de clubleiding.

Naast Ekkelenkamp zou ook Wijndal op de radar zijn verschenen in Turijn. De verdediger is verhuurd door Ajax en speelt nu ook voor Antwerp. Sinds de transfer van Schuurs heeft Torino goed contact met Ajax en dus hoopt de club dat een overstap binnen de mogelijkheden valt. De transfer van Ekkelenkamp heeft echter prioriteit boven die van Wijndal. De linksback heeft nog een contract tot 2027 in Amsterdam.