Bakayoko ziet een toekomst bij PSV zeker voor zich: 'Dit is al mijn droomclub'

Bakayoko ziet een toekomst bij PSV zeker voor zich: 'Dit is al mijn droomclub'

15-12-2023 08:25
3

Johan Bakayoko heeft nog altijd een plan met PSV en daar zal hij ook niet van afwijken. In gesprek met het Eindhovens Dagblad vertelt hij dat er geen enkele twijfel bij hem was toen een aantal zogenaamde 'droomclubs' aanklopten in de zomer. Sterker nog: Bakayoko speelt al bij zijn droomclub.

"Ik wil kampioen worden met PSV", is Bakayoko glashelder over zijn plannen in Eindhoven. "Dat is mijn droom en waar ik in mijn plannen naar toe wil werken. Daar wijk ik niet van af. Geen millimeter." Dat Bakayoko hier niet van afwijkt bleek afgelopen zomer tijdens de transferwindow. Onder andere Paris Saint-Germain en Brentford zochten toenadering, maar de Rode Duivel wilde koste wat kost bij PSV blijven.

Andere spelers zouden PSG een droomclub noemen en ook Bakayoko zal vast opkijken tegen de Fransen. Voor de vleugelspeler is op dit moment echter maar één droomclub. "Dit is mijn droomclub hoor, waar ik nu speel. PSV heeft het altijd in mij zien zitten, was mijn gevoel vanaf de eerste contacten met de club. Ik ben iemand die houdt van gezond realisme en dat heb ik hier altijd geproefd."

PSV staat er uitstekend voor in de race om het grote doel van Bakayoko: het kampioenschap. De Eindhovenaren staan al tien punten voor, maar als dat doel is behaald hoeft de aanvaller niet direct weg bij PSV. "Waarom zou ik hier niet nog langer kunnen spelen? Misschien had de club me al willen verkopen, maar ik heb het hier heel goed. Hier en ook met Peter Bosz als trainer word ik een betere voetballer."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.