Winterse transfer niet uitgesloten: 'Antwerp-duo mag bij goed bod vertrekken'

Winterse transfer niet uitgesloten: 'Antwerp-duo mag bij goed bod vertrekken'

15-12-2023 08:46 Laatste update: 10:10
11

Royal Antwerp FC haalde heel wat miljoenen binnen via de Champions League, maar Het Nieuwsblad meldt dat er financieel nog een gat moet worden gedicht. De afgelopen jaren kwam Paul Gheysens vaak tussenbeide.

Maar dat kan de geldschieter niet blijven doen. Antwerp zal geld moeten gaan verdienen aan transfers. Naar verluidt mogen twee spelers bij een goed bod zelfs in januari al vertrekken: Jean Butez en Michel-Ange Balikwisha.

Beide spelers werden ook al genoemd bij een zomers vertrek, maar tot een transfer kwam het nooit. Bij Antwerp geloven ze erg in Senne Lammens, de opvolger van Butez. De absolute jackpot blijft uiteraard Arthur Vermeeren.

Antwerp wil de Rode Duivel echter nog zeker tot aan het einde van het seizoen behouden om dan voor een recordbedrag te verkopen. Ook George Ilenikhena (17) en Mandela Keita (21) moeten op termijn miljoenen opleveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.