Union-verdediger Mac Allister: ''Op het thuisfront leeft iedereen met ons mee''

Union-verdediger Mac Allister: ''Op het thuisfront leeft iedereen met ons mee''

14-12-2023 10:35 Laatste update: 10:16

Op donderdagavond is het tijd voor de return van Union SG tegen Liverpool. Daarin staat Kevin Mac Allister met Union weer tegenover de club van zijn broer Alexis, die vanwege een knieblessure moet ontbreken. Tijd voor Kevin om te spreken over de bijzondere confrontatie.

Het is een bijzonder moment, ook voor de familie Mac Allister. ''Hoe vaak kom je het tegen dat twee broers in twee verschillende topclubs in twee verschillende landen tegen elkaar spelen? Ik kan u verzekeren, op het thuisfront leeft iedereen met ons mee'', vertelde Kevin Mac Allister aan Het Laatste Nieuws.

Het moment dat het bekend werd dat de broers elkaar zouden treffen, was uniek. ''Ik vond het geweldig bij de loting dat ik tegen mijn broer mocht uitkomen. In de terugwedstrijd wil ik evenzeer genieten, maar ik besef dat er voor Union nog veel op het spel staat. We willen er in ieder geval met z’n allen voor gaan', aldus Kevin Mac Allister.

Union staat op dit moment 3e in Groep E van de Europa League met 7 punten achterstand op koploper Liverpool. Union moet winnen van The Reds om nog kans te maken op een Europa League-vervolg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.