'In ideale wereld sluit Antwerp deze winter recorddeal voor Vermeeren'

'In ideale wereld sluit Antwerp deze winter recorddeal voor Vermeeren'

13-12-2023 09:30
7

Na woensdagavond is het vaarwel voor Royal Antwerp FC in de Champions League. Het afscheid is niet tegen de minste tegenstander, namelijk FC Barcelona. Voor Arthur Vermeeren een geweldig moment om zich in de kijker te spelen.

Vermeeren was wisselvallig in het Europese avontuur. 'De Champions Leaguecam­pag­ne van Vermeeren is er tot dusver één - naar het beeld van zijn seizoen én dat van de Great Old - geweest van hoogtes en laagtes', pende Poissonnier in Het Laatste Nieuws.

Vermeeren zal niet voor altijd bij The Great Old blijven. 'De vraag is intussen niet meer of Arthur Vermeeren straks door de grote poort de Bosuil verlaat, wel wanneer. In de ideale wereld verkoopt Antwerp deze winter namelijk niet alleen Jean Butez, maar sluit het ook een recorddeal voor zijn goudhaantje', schreef Poissonnier.

Antwerp hoeft Vermeeren overigens niet meteen te verliezen. 'Met die clausule dat 'Tuur' nog een halfjaar op uitleenbasis in de Jupiler Pro League speelt', een ideale optie volgens Poissonnier.

Vermeeren wist in de 5 Champions League-matchen die hij speelde niet te scoren, maar wel 2 assists te geven. In de Jupiler Pro League was hij tot nu toe wel 1 keer trefzeker.