Degryse lovend: ‘Superlatieven Union uitgeput, ook sterk Antwerp en KAA Gent'

Degryse lovend: ‘Superlatieven Union uitgeput, ook sterk Antwerp en KAA Gent'

11-12-2023 18:28
2

Speeldag 17 van de Jupiler Pro League zit erop. Union SG liep weer uit op RSC Anderlecht en ook KAA Gent en Antwerp deden een goede zaak. Marc Degryse gaf commentaar aan Het Laatste Nieuws.

Degryse heeft veel lof voor Union SG, maar ook voor Antwerp en KAA Gent. “Zo is Union alweer twee punten verder uitgelopen. Mijn superlatieven voor die ploeg raken stilaan uitgeput. Ik wil ook lof gooien naar KAA Gent en Antwerp, twee ploegen die een uitstekende week achter de rug hebben met eerst een knappe bekerzege en daarna vlotte competitiewinst.”

Degryse ziet ook Ilenikhena opleven. “Antwerp maakte indruk op Cercle. De beste Keita is terug, en wat gezegd van de 17-jarige Ilenikhena? Steeds meer kan hij de rol van vervanger van Janssen aan. In de uitwedstrijd op Porto was hij mij al opgevallen. Als Antwerp de bekerfinale mocht winnen — en zij zitten in de gunstige tabelhelft — en zo Europees voetbal kunnen afdwingen, dan zal ook het tweede seizoen van Van Bommel geslaagd zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.