De Ketelaere tevreden bij Atalanta: ''AC Milan verslaan heeft een ander tintje''

De Ketelaere tevreden bij Atalanta: ''AC Milan verslaan heeft een ander tintje''

10-12-2023 11:20 Laatste update: 11:32
2

Atalanta Bergamo heeft zaterdag AC Milan met 3-2 verslagen, waarbij Charles De Ketelaere een belangrijke rol speelde. De Rode Duivel leverde een assist en is zeer tevreden over de prestatie tegen de club waar hij nog onder contract staat en het teamgevoel bij Atalanta

Hoewel De Ketelaere blij is met de overwinning, blijft er toch iets knagen. ''Alle overwinningen geven een speciaal gevoel, omdat het niet gemakkelijk is om te winnen in de Serie A, maar ja, ik geef toe dat deze overwinning een ander tintje heeft. Maar ik was zo teleurgesteld na die kans'', vertelde De Ketelaere aan Football Italia.

De middenvelder heeft zich goed ingepast in het team van Atalanta. ''Het is een leuke groep, waar veel gelachen wordt, maar ook heel professioneel. Zelfs na deze moeilijke afgelopen periode was niemand boos op iemand anders, en dat is zo belangrijk'', aldus de Rode Duivel.

Tot nu toe heeft De Ketelaere in dit seizoen 14 wedstrijden gespeeld voor Atalanta in de Serie A, waarin hij 1 doelpunt scoorde en 3 assists gaf.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.