Antony gekraakt door Manchester United-icoon: Besef dat toch eens

Antony gekraakt door Manchester United-icoon: "Besef dat toch eens"

09-12-2023 23:31

Rio Ferdinand vindt dat Antony niet zo moet zeuren over zijn behandeling bij Manchester United. Dat vertelt de oud-verdediger tegenover Vibe with FIVE. Ferdinand zag in zijn actieve carrière dat zelfs de grootste iconen van de club wel eens werden uitgefloten.

"Luister, zelfs Ryan Giggs werd soms uitgefloten op Old Trafford", vertelt de oud-verdediger over Antony. De Braziliaan vond dat hij te hard werd aangepakt door de media en de fans in Engeland. "Zelfs Ryan Giggs! Dus ik zie Antony in de kranten praten over de druk die hij ervaart en de manier waarop de fans hem aanpakken. Ik heb hem nog niet uitgefloten zien worden op Old Trafford hoor."

Ferdinand vergelijkt de situatie van Antony met die van zichzelf, toen hij terugkwam na zijn dopingschorsing. "Natuurlijk zijn het andere tijden, maar ik zocht ook geen waardering bij de mensen. Het gaat erom hoe je omgaat met de druk. Dit is wel Manchester United hè. Denk je dat ik niet onder druk stond en denk je dat alle ogen niet op mij waren gericht. Het brengt veel druk met zich mee, dus daar moet je niet zo over zeuren. Wij zijn niet tegen je, besef dat eens!"

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.