Guardiola geheimzinnig over blessure Doku: “Dan met de dokters praten”

Guardiola geheimzinnig over blessure Doku: “Dan met de dokters praten”

04-12-2023 07:33 Laatste update: 05-12-2023 14:26
11

Jérémy Doku lijkt zijn eerste blessure bij Manchester City te hebben opgelopen. De Rode Duivel greep naar de achterkant van zijn rechterbaan bij zijn wissen tijdens Manchester City – Tottenham Hotspur (3-3).

Doku werd naar de kant gehaald voor Jack Grealish en wees meteen naar zijn been en de kinesisten leidde het dribbelwonder naar de kleedkamers. Coach Pep Guardiola had nog geen update want verdere onderzoeken moeten de ernst van de kwetsuur bepalen.

De Spaanse oefenmeester hoopt dat zijn pupil niet te lang out is met de aankomende drukke kalender. Bij Rennes had Doku te maken met veel blessureleed. “Hij kan nog geen drie wedstrijden per week aan”, citeert Het Laatste Nieuws Guardiola.

Update: Het is nog niet zeker of Jeremy Doku woensdag kan aantreden tegen Aston Villa. Pep Guardiola was op een persconferentie geheimzinnig over de blessure van Doku. “We hebben deze namiddag training. Dan zal ik met de dokters overleggen”, citeert Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.