Verschaeren na rentree Westerlo – Anderlecht: “Het voelde supergoed”

Verschaeren na rentree Westerlo – Anderlecht: “Het voelde supergoed”

02-12-2023 14:04
4

Yari Verschaeren keerde terug in de A-selectie van RSC Anderlecht na acht maanden blessureleed. De 22-jarige middenvelder blikt zeer content terug op zijn invalbeurt tegen KVC Westerlo. Paars-wit wist op bezoek bij De Kemphanen met 1-3 te winnen. Verschaeren kwam in de 66e minuut het veld in voor Benito Raman.

Verschaeren was zeer te spreken over zijn rentree tijdens de overwinning van Anderlecht op bezoek bij Westerlo. “Het voelde supergoed. Ik sta nu al een tijdje weer op het veld en ik had al wat ritme opgedaan bij de Futures. Maar dit is toch nog altijd het echte werk. Ik was heel gedreven en speelde zonder schrik. Ik heb een lange weg achter de rug, maar eens je weer op het veld staat, vergeet je alles”, citeert Het Laatste Nieuws Verschaeren.

Anderlecht was bij vlagen dominant tegenover Westerlo. Toch zag Verschaeren verbeterpunten bij Anderlecht. “We hebben de kansen gehad om de wedstrijd vroeger dood te doen. Dat is nog een werkpuntje. Jammer van die mindere periode tussendoor, maar uiteindelijk was onze overwinning dik verdiend”, besluit Verschaeren.