Standard-talent viert contractverlenging met derde seizoensgoal voor SL16

Standard-talent viert contractverlenging met derde seizoensgoal voor SL16

29-11-2023 14:11

Het was een prettig weekend voor Standard Luik. De hoofdmacht klopte KRC Genk met 1-0 en ook de beloften mochten juichen. Zij haalden het met ruime 1-4-cijfers op het veld van Lierse SK. Voor Brahim Ghalidi werd het zo een extra mooie dag.

Eerder op de dag was al het nieuws naar buiten gekomen dat het achttienjarige talent zijn contract op Sclessin verlengd heeft. Op papier blijft hij nu tot medio 2026 aan de boorden van de Maas. Ghalidi is een linksvoetige aanvaller die dit seizoen al indruk maakte in de Challenger Pro League. Daar ging hij zaterdagavond mee verder.

Luttele uren na de aankondiging van zijn verse verbintenis tekende Ghalidi namelijk de openingstreffer aan in Lier. De thuisploeg maakte nog wel gelijk, maar in het laatste half uur liep SL16 nog weg van haar tegenstander. Met dank aan Ghalidi dus, die nu op drie doelpunten en vier assists staat. In april van vorig jaar mocht hij al eens meespelen met de grote jongens, op het veld van Sint-Truiden. Sindsdien is daar geen speeltijd meer bijgekomen.