Mertens spreekt over zijn toekomst, die zeker niet bij RSC Anderlecht ligt

Mertens spreekt over zijn toekomst, die zeker niet bij RSC Anderlecht ligt

27-11-2023 21:38 Laatste update: 21:48
15

De nu 36-jarige Dries Mertens is momenteel actief voor Galatasaray, waar hij ook nog steeds een belangrijke pion is. Hij heeft er een aflopend contract, maar weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

De aanvaller gaf recent nog aan dat hij hoogstwaarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bezig is. Of hij volgend jaar nog voetballer is, weet hij ook nog niet helemaal. "De kans is 50/50", geeft de aanvaller aan bij Extra Time.

In het verleden zagen we heel wat Rode Duivels terugkeren naar ons land. Eentje daarvan is Jan Vertonghen, die nu een belangrijke rol speelt bij de Brusselaars. Maar Mertens zelfs Vertonghen niet achtervolgen, zelfs niet bij een belletje van zijn voormalige ploegmaat. "Nee, zelfs dan doe ik het niet", aldus Mertens.

De nu 36-jarige Mertens werd opgeleid door onder meer RSC Anderlecht en KAA Gent, maar speelde nooit een minuut in de Jupiler Pro League. Hij brak als prof door bij AGOVV en speelde uiteindelijk nog voor FC Utrecht, PSV, SSC Napoli en uiteindelijk Galatasaray.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.