Samoise voelt zich uitstekend bij KAA Gent, maar: Ambitie voor het buitenland

Samoise voelt zich uitstekend bij KAA Gent, maar: "Ambitie voor het buitenland"

27-11-2023 22:32
2

Bij KAA Gent lonken enkele spelers naar een mogelijke overstap naar een grote competitie in het buitenland. Eentje daarvan is Matisse Samoise, die een vertrek niet uitsluit.

Samoise maakt een uitstekend seizoen door bij AA Gent en mag hopen op een nieuwe stap. Met 126 gespeelde wedstrijden voor de club is Samoise een gewaardeerd jeugdproduct van de club en voelt hij zich dan ook thuis bij de Buffalo's. Desondanks sluit hij een mogelijke transfer in de toekomst niet uit.

"Ik heb zeker de ambitie om ooit mijn geluk in het buitenland te beproeven. Maar ik voel me ook erg verbonden met Gent en ben bereid hier nog lange tijd te blijven. Hoewel ik mezelf zie als een clubspeler, betekent dat niet dat ik geen ambities heb", deelde Samoise mee aan Eleven Insiders.

Samoise heeft nog een contract bij AA Gent dat loopt tot medio 2025. Als Gent nog een aanzienlijk bedrag voor hem wil ontvangen, zou een mogelijke verkoop in 2024 moeten plaatsvinden. Volgens Transfermarkt wordt zijn huidige marktwaarde geschat op 3,5 miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.