Van Dijk na match met Doku en Mancheter City: Aardig rap, was gevaarlijk

Van Dijk na match met Doku en Mancheter City: "Aardig rap, was gevaarlijk"

25-11-2023 20:00 Laatste update: 20:00

Virgil Van Dijk, de aanvoerder van Liverpool, blikt terug op het 1-1 gelijkspel tussen Manchester City en Liverpool. Van Dijk blikt ook terug op de confrontatie met Jérémy Doku. Doku speelde een degelijke match bij The Citizens, maar De Rode Duivels kon geen doelpunten of assists afleveren.

Van Dijk stond samen met Doku op het programmaboekje. Hierop stond afgebeeld dat Doku Van Dijk voorbijflitste, in de match gebeurde dit niet. “Hij is aardig rap inderdaad, maar nee dat gebeurde niet. Hij was gevaarlijk, maar ik denk dat we dat uiteindelijk toch goed hebben gedaan. Hij heeft de kwaliteiten om het elke back moeilijk te maken”, deelt Van Dijk aan PlaySports.

Vervolgens wordt Van Dijk gevraagd of Liverpool meedraait boven in de Premier League. “Laten we het hopen. Genoeg ervaring om te weten dat we niet te ver vooruit moeten kijken, alles kan veranderen. We moeten heel kalm blijven. We hebben vaker bovenaan gestaan. Er zijn genoeg verbeterpunten”, besluit Van Dijk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.