Ambitieuze Brown bij KAA Gent: “Wil de beste linksback ter wereld worden”

Ambitieuze Brown bij KAA Gent: “Wil de beste linksback ter wereld worden”

25-11-2023 16:46
3

Archie Brown, de 21-jarige linksback van KAA Gent, vertelt over zijn ambities. De Engelsman heeft allesbehalve gebrek aan ambitie. De linkervleugelverdediger mikt erop om de allerbeste linksback ter wereld te worden.

Brown twijfelde geen moment toen hij naar zijn ambities werd gevraagd. “Ik wil de beste linksback ter wereld worden, antwoordt hij stoïcijns. Nou, dat kan tellen. God heeft me gezegend met eigenschappen, zoals mijn lichaam en snelheid, die dat mogelijk maken. Ik wil in de Champions League en op EK's en WK's spelen - dat zijn mijn dromen”, deelt Brown aan Het Laatste Nieuws.

Brown geeft ondanks zijn torenhoge ambities aan dat hij niet wil gaan zweven. “Maar begrijp me niet verkeerd: ik ga niet zweven. Dat heb ik nooit gedaan, dankzij mijn vader. Hij heeft er altijd op gehamerd dat je keihard moet werken om iets te bereiken. You can't cheat hard work. Ik heb de juiste mentaliteit”, aldus de Buffalo.

Brown sluit af door te delen dat mensen je voor gek verklaren als je die ambities daadwerkelijk uitspreekt. “Tot je ze waarmaakt. Als ik een paar jaar terug had gezegd dat ik bij een club als AA Gent zou spelen, had men mij verweten te ambitieus te zijn. En zie nu”, besluit Brown.