Niet enkel Vermeeren kan vertrekken bij Antwerp: 'Balikwisha gelinkt aan Freiburg'

Niet enkel Vermeeren kan vertrekken bij Antwerp: 'Balikwisha gelinkt aan Freiburg'

24-11-2023 19:01
9

Met Arthur Vermeeren heeft Royal Antwerp FC een goudhaantje in de rangen. De middenvelder speelde zich al serieus in de kijker van verschillende buitenlandse clubs en mag hopen op een transfer. Hij is niet de enige. Ook Michel-Ange Balikwisha kan naar het buitenland verhuizen.

Ondanks een iets moeilijker seizoen hebben flink wat spelers van Antwerp toch indruk kunnen maken. Zo ook Balikwisha, die volgens BILD richting de Bundesliga kan trekken. SC Freiburg toont naar verluidt serieuze interesse om de flankaanvaller van Antwerp in huis te halen.

Balikwisha werd afgelopen zomer al gelinkt aan vertrek, maar bleef toch bij The Great Old. Dit seizoen liet hij echter opnieuw mooie dingen zien, wat de interesse enkel maar heeft vergroot. Freiburg trekt stevig aan zijn mouw en wil deze winter nog aanvallende versterking in huis halen.

De flankaanvaller van Antwerp is echter niet de enige die op het lijstje staat. Ook Wolverhampton-aanvaller Fabio Silva (ex-RSC Anderlecht) en Wilfried Gnonto (Leeds United) staan samen met Balikwisha op de verlanglijst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.