Dwomoh laat zich opmerken bij RWDM: Een heel uitgesproken karakter

Dwomoh laat zich opmerken bij RWDM: "Een heel uitgesproken karakter"

23-11-2023 12:00

Pierre Dwomoh doet het lang niet slecht bij RWDM. De huurling van Antwerp staat er vast in de basis en gaf ook al twee assists. Zijn zaakwaarnemer Niels De Jonck hoopt vooral dat hij het etiket van enfant terrible kan afschudden. 

"Pierre is iemand met een heel uitgesproken karakter", geeft De Jonck aan bij Het Nieuwsblad. "Niet iedereen zou op zijn zestiende zelf naar Dimitri de Condé bellen, hè. Je kan dat arrogant noemen, maar die gedrevenheid heeft mij altijd aangesproken in Pierre. Waar ik wel een probleem mee heb, is het feit dat er soms gezegd wordt dat hij zogezegd een jongen met een handleiding is. Op zijn werkethiek valt nu eens niets aan te merken."

De Jonck kan wel raden hoe dit komt. "Volgens mij hadden veel mensen er gewoon problemen mee dat Pierre nogal aanwezig was op social media. Maar ook daarin heeft hij stappen gezet. Ik ben heel blij voor hem dat zijn goeie prestaties bij RWDM ook de nationale jeugdscouts zijn opgevallen. Al moet hij ook beseffen dat er dit seizoen nog maar vijftien wedstrijden zijn gespeeld. Nu komt het erop aan te bevestigen."

RWDM heeft ook nog een aankoopoptie bedongen voor Dwomoh. De kans bestaat dus dat hij Antwerp komende zomer definitief verlaat.