Atletico-verdediger Witsel: ''Voel dat ik nog jaren op dit niveau kan meedraaien''

Atletico-verdediger Witsel: ''Voel dat ik nog jaren op dit niveau kan meedraaien''

23-11-2023 07:55 Laatste update: 08:06
12

Axel Witsel is veelzijdig in zijn spel. De centrale verdediger speelde op allerlei posities en is nu een vaste waarde in het hart van de defensie van Atletico Madrid. De voormalig Rode Duivel sprak over deze ontwikkeling.

Het is opmerkelijk dat Witsel nu in de verdediging speelt, gezien waar hij eerder op het veld stond. ''Ik startte als aanvallende middenvelder, schoof een linie achteruit en werd toen verdedigende middenvelder bij de Rode Duivels. Nu ben ik centrale verdediger'', vertelde Witsel tijdens een interview met het Spaanse Efe.

Witsel is tevreden met zijn huidige rol onder trainer Diego Simeone ''Nu ben ik het voltijd verdediger. Ik ben tevreden met deze positie. Ik voel dat ik nog jaren op dit niveau kan meedraaien'', aldus Witsel.

Witsel heeft in totaal 58 wedstrijden gespeeld voor Atlético Madrid in La Liga. Als centrale verdediger wist hij 1 keer te scoren en leverde hij 1 assist.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.