Mourinho weigert aanbieding van ruim 100 miljoen euro: Maar ooit ga ik

Mourinho weigert aanbieding van ruim 100 miljoen euro: "Maar ooit ga ik"

22-11-2023 23:33
3

José Mourinho wil in de toekomst zeker nog aan de slag gaan in Saudi-Arabië, maar voorlopig wil hij AS Roma nog niet verlaten. The Special One is gelukkig in Rome, maar zegt dat hij ooit 'zeker' aan de slag zal gaan in de zandbak.

Mourinho wordt in de afgelopen periode gelinkt aan een move naar Saudi-Arabië. Een maand geleden kwam nog naar buiten dat de Portugees een tweejarig contract ter waarde van maar liefst 120 miljoen euro kon ondertekenen. In gesprek met RAI1 doet Mourinho een boekje open over zijn toekomstplannen. "Op een dag zal ik naar Saudi-Arabië gaan, maar dat zal nog niet morgen of overmorgen zijn."

De oefenmeester wil namelijk nog niet vertrekken bij AS Roma. "De mensen hier zorgen ervoor dat het bloed dat door je aderen stroomt, anders voelt. Ik hou van de mensen hier, ik hou van de mensen hier. Roma is speciaal voor mij is in mijn carrière."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.