Veel interesse in STVV-producten: 'Buitenland lonkt ook voor Steuckers'

Veel interesse in STVV-producten: 'Buitenland lonkt ook voor Steuckers'

22-11-2023 21:48

STVV is voorlopig één van de revelaties dit seizoen en wist al stevig te overtuigen in de JPL. Onder Thorsten Fink kregen ook al heel wat STVV-jonkies een kans, maar dat zorgde ook voor flink wat interesse.

Dit seizoen kregen onder meer Rein Van Helden, Matte Smets, Mathias Delorge en Jarne Steuckers al een kans om zich te tonen bij STVV. Vooral die drie laatste pionnen hebben zich al serieus in de kijker gespeeld. Delorge werd recent nog gelinkt aan een transfer naar het buitenland, maar ook Steuckers kan andere oorden opzoeken.

Zo weet transferwatcher Sacha Tavolieri dat er flink wat interesse is in Steuckers. Vooral het Amerikaanse Columbus Crew denkt eraan om de middenvelder in huis te halen en voert momenteel al gesprekken met de Kanaries. De Amerikaanse club wil gebruik maken van een speciale clausule in het contract van Steuckers om hem aan te trekken.

De 21-jarige Steuckers werd vorig seizoen nog uitgeleend aan MVV, waar hij flink wat indruk wist te maken. Dit seizoen krijgt hij volop zijn kans bij STVV en zit hij na veertien speeldagen aan één doelpunt en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.