'Sané kan Bayern München verlaten voor avontuur in Premier League'

'Sané kan Bayern München verlaten voor avontuur in Premier League'

16 november - 12:44 Laatste update: 12:53
1

Twee Engelse grootmachten jagen op de handtekening van Leroy Sané. De 27-jarige aanvaller van Bayern München geniet interesse van Liverpool en Manchester City, meldt BILD.

De belangstelling van Liverpool was al bekend, maar wordt donderdag bevestigd door het Duitse medium. Zowel The Reds als City willen Sané in de zomer van 2024 overnemen van Bayern. Onlangs werd al duidelijk dat de aanvaller niet voor minder dan negentig miljoen euro weg mag bij Der Rekordmeister. Het is nog onduidelijk of Liverpool en City aan die vraagprijs willen voldoen.

City's interesse is opvallend, aangezien Sané tussen 2016 en 2020 in het Etihad Stadium speelde. The Citizens kochten de 57-voudig international van Duitsland destijds voor 52 miljoen euro van Schalke 04, waarna hij vier jaar later voor 49 miljoen euro werd verkocht aan Bayern. Mogelijk legt City komende zomer weer een fors bedrag neer voor de diensten van Sané.

Sané kent een ijzersterk seizoen bij Bayern. In elf Bundesliga-optredens scoorde hij acht keer, terwijl hij zesmaal aangever was.